انجير استهبان

موارد مصرف

انجير ميوه اي است كه به فرمهاي مختلف از قبيل تازه خشك كمپوت‚ مربا‚ مارمالاد‚ كيك‚ كنستانتره‚ شكلات‚ بيسكوئيت و نيز به صورت مخلوط با ديگر ميوه هاي خشكباري مصرف مي شود.

با توجه به ویژگی های غذایی انجیر تاثیر آن در افزایش میل و توان جنسی غیر قابل انکار می باشد.

ان شاء الله درصدد هستيم تا روش تهيه محصولات مختلف با استفاده از انجير را در اين بخش معرفي نماييم.

 

مرباي انجير

موادلازم

انجير                 1 كيلو

شكر                  1 كيلو

وانيل               نصف قاشق چايخوري

 روش تهيه

 ابتدا انجير را شسته و پوست كنيد سپس ظرف مناسبي تهيه كرده مقداري از انجير را در ظرفي ريخته روي آن شكر مي پاشيم و به مدت چند ساعت بگذاريد به همين حال بماند. بعد يك ليوان آب به آن اضافه و روي شعله بگذاريد در حال جوشيدن مرتب كف آن را بگيريد مدت 20 دقيقه تا نيم ساعت براي پختن اين مربا كافي است. در آخر وانيل را اضافه كرده پس از چند جوش از روي شعله برداشته وپس از سرد شدن در شيشه ريخته ودر يخچال نگهداري كنيد.

 

شير انجير

موادلازم

انجير                500 گرم

شير                 نيم ليتر

 روش تهيه

 ابتدا انجير را تميز كرده تا هرگونه گرد و غبار و يا اجسام زايد اآن پاك شود سپس ظرف مناسبي تهيه كرده انجير را در درون آن بريزيد. سپس شير را بجوشانيد و پس آنكه شير جوشيد بگذاريد كمي ولرم شود و شير ولرم شده را بر روي انجير كه در ظرف مجزا ريخته ايد بريزيد و سپس آن را در جاي خنك قرار داده به مدت 3 ساعت . بعد از اين زمان شير انجير آماده ميل كردن است.

 

پيشاپيش مقدم شما را‚ پيشنهادات‚ انتقادات ارزنده و همچنين راهكارهايتان را ارج مي نهيم

 

استهبان

انجير

انواع انجير

خواص غذايي

خواص دارويي

موارد مصرف

ارتباط با ما

بازگشت به صفحه اصلي
كليه حقوق محفوظ براي
پايگاه جهاني پارس پردازش