بنام حكيم الحكما

پايگاه جهاني ميوه و سبزي ايران
Iran Fruit and Vegetable

نكته ها مقاله‌ها، مطالب علمي و جالب توجه در ارتباط با سلامتي

اصلاح رژيم غذايی

 

 

به نکات ذيل در اصلاح رژيم غذايی خود توجه نمائيد:

۱-توصيه می گردد حتی المقدور از مصرف (نوشابه های گازدار -چای پر رنگ -سس مايونز -سوسيس و کالباس وهمبرگر وپيتزا - پفک-ماکارونی -گوشت گاو و بز - آدامس -شکلات و کاکائو -نان فانتزی (باگت) بيسکويتها و آب نباتها-برنج )خوداری شده و يا بندرت مصرف شود.

۲-توصيه می گردد (خرما -کشمش-شيره انگور-سير-آب زرشک -سرکه و آبغوره خانگی -ليموترش-انگور-انار و رب انار-عسل-انجير -زيتون -لبنيات محلی(شير و خامه و کره)-بادام-نانهای سبوس دار (سنگک و نان جو)-گوشت گوسفند و ماهی- خاکشير -عرق نعناع -عرق کاسنی-عرق رازيانه(فقط خانمها)-...)در رژيم غذايی گنجانده شده بصورت مرتب مصرف شود.

۳-مابين غذا مايعات و آب ننوشيد.

۴-از مصرف چای بلافاصله پس از صرف غذا پرهيز نمائيد.

۵-توصيه می گردد صبحانه کامل و ناهار مفصل تر و شام سبک و حاضری در ابتدا شب ميل شود.

۶-مصرف هفته ای يکبار آبگوشت بعنوان کاملترين غذای ايرانی توصيه می شود.

۷-يبوست ام الامراض است از اينرو اگر چنانچه روزانه حداقل يکبار دفع نداريد نسبت به درمان خود اقدام نمائيد.