به نام خدا
آش انار | اسم غذا (فارسي) | ||||||||||||||||||||||||||||||
آش | دسته بندي غذا | ||||||||||||||||||||||||||||||
ايرانى | اصليت غذا | ||||||||||||||||||||||||||||||
70 | مدت زمان طبخ | ||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
لپه و پياز سرخ كرده و 4تا5ليوان آب را در ظرفى ميريزيم روى آتش ملايم مي گذاريم كمى نمك و فلفل ميريزيم تا لپه كمى بپزد بعد برنج را بدقت ميشوئيم و داخل لپه ميريزيم ميگذاريم برنج كاملا بپزد و گوشت چرخ كرده را با يكى دو عدد پياز رنده شده و كمى نمك و فلفل مخلوط ميكنيم ممكن است باين گوشت يك استكان برنج پخته شده اضافه كنيم و كوفته درست نمائيم بعد كوفته ها را داخل آش ميريزيم سبزى را نيز تميز مينمائيم و مي شوئيم و خرد ميكنيم به مايه آش اضافه ميكنيم ميگذاريم آهسته بجوشد و آش جا بيافتد و بايد برنج آش كاملا بپزد و لعاب بيندارد.آب انار را ميگيريم و داخل آش ميريزيم در آخر كار گلپر را با آش اضافه ميكنيم و آش را در ظرف ميريزيم و كمى نعناع داغ روى آن ميدهيم (با 2تا3قاشق سوپخورى روغن و يك قاشق سوپخورى نعناع خشك نرم نعناع داغ درست ميكنيم ) |