به نام خدا

پارس پردازش

پايگاه ميوه و سبزي ايران

 

آش انار اسم غذا (فارسي)
آش دسته بندي غذا
ايرانى اصليت غذا
70 مدت زمان طبخ
مقدار لازم مواد لازم رديف
200گرم برنج 1
يك كيلو سبزى آش(تره_جعفرى_گشنيز_نعناع) 2
نصف پيمانه لپه 3
3تا4قاشق سوپخورى پياز سرخ كرده 4
نيم كيلو گوشت چرخ كرده 5
2كيلو يا رب انار يك ليوان انار 6
1تا2 قاشق سوپخورى گلپر 7
2تا3قاشق سوپخورى روغن 8
بمقدار كافى نمك و فلفل 9
لپه و پياز سرخ كرده و 4تا5ليوان آب را در ظرفى ميريزيم روى آتش ملايم مي گذاريم كمى نمك و فلفل ميريزيم تا لپه كمى بپزد بعد برنج را بدقت ميشوئيم و داخل لپه ميريزيم ميگذاريم برنج كاملا بپزد و گوشت چرخ كرده را با يكى دو عدد پياز رنده شده و كمى نمك و فلفل مخلوط ميكنيم ممكن است باين گوشت يك استكان برنج پخته شده اضافه كنيم و كوفته درست نمائيم بعد كوفته ها را داخل آش ميريزيم سبزى را نيز تميز مينمائيم و مي شوئيم و خرد ميكنيم به مايه آش اضافه ميكنيم ميگذاريم آهسته بجوشد و آش جا بيافتد و بايد برنج آش كاملا بپزد و لعاب بيندارد.آب انار را ميگيريم و داخل آش ميريزيم در آخر كار گلپر را با آش اضافه ميكنيم و آش را در ظرف ميريزيم و كمى نعناع داغ روى آن ميدهيم (با 2تا3قاشق سوپخورى روغن و يك قاشق سوپخورى نعناع خشك نرم نعناع داغ درست ميكنيم )

بازگشت به صفحه اصلي انار